Een telefoonnummer blokkeren

Bij het blokkeren van een telefoonnummer, weigert de app Telefoon automatisch oproepen van het nummer.

1. Tik in het beginscherm op het telefoonpictogram om de app Telefoon te openen.
  2. Als het toetsenpaneel geopend is, druk je op ohet te sluiten.
  3. Tik op Recents tab.
  4. Houd het telefoonnummer dat je wilt blokkeren ingedrukt, en tik vervolgens op Blokkeren/melden als spam.
  5. Selecteer of wis de optie Oproep melden als spam, afhankelijk of je het nummer wilt markeren als spam-oproep.
  6. Tik op Blokkeren.
Tip:
  • Om een nummer te deblokkeren, houd je het nummer ingedrukt en vervolgens tik je op Deblokkeren.
  • Voor het bekijken en beheren van je lijst met geblokkeerde telefoonnummers, tik je op Menu button > Instellingen > Geblokkeerde nummers.

Op het scherm Geblokkeerde nummers kun je ook de Onbekend Aan/uit-schakelaar inschakelen om oproepen zonder beller-ID's automatisch te blokkeren.