Wijzigen van de manier waarop je navigeert in HTC Desire 21 pro 5G

Je navigeert standaard in je telefoon met gebruik van de Navigatiebalk onderaan het scherm. In Instellingen kun je de manier van navigeren op je telefoon wijzigen.
  1. Tik vanuit het startscherm op Instellingen > Systeem.
  2. Tik op Gebaren > Systeemnavigatie.
  3. Selecteer een van de volgende soorten navigatie:
    • Navigatie met gebaren

Gebruik veeggebaren in plaats van tikken op knoppen om terug te keren naar het vorige scherm, terug te keren naar het startscherm, en voor toegang tot recente apps. Na het selecteren van deze optie tik je op Settings icon voor het afstellen van de gevoeligheid van het gebaar Terug.

• Navigatie met 3 knoppen

Dit is de standaard Navigatiebalk met de knoppen Terug , Home en Recente apps .

Tip: Er is een vergezellende handleiding die wordt afgespeeld wanneer je een type navigatie selecteert. Bekijk de handleiding voor meer informatie over navigeren.