Een schermvergrendeling instellen

Help bij het beschermen van je persoonlijke gegevens en help bij het voorkomen dat anderen HTC Desire 21 pro 5G zonder je toestemming gebruiken.

Kies voor het instellen van een schermvergrendelingspatroon, een numerieke PIN of andere manier om je scherm te vergrendelen. Je wordt gevraagd om het scherm te ontgrendelen bij elke keer dat HTC Desire 21 pro 5G wordt ingeschakeld of wanneer het een vooraf ingestelde tijdsperiode inactief is.

1. Tik in het startscherm op Instellingen > Beveiliging.
  2. Tik onder Apparaatbeveiliging op Schermvergrendeling.
  3. Selecteer een optie voor schermvergrendeling en stel de schermvergrendeling in.
  4. Tik naast Schermvergrendeling op Settings icon > Vergrendelen na schermonderbreking, en specificeer vervolgens de inactieve tijd voordat het scherm wordt vergrendeld.
    Tip: Als je een schermvergrendelinsgpatroon hebt geconfigureerd en je wilt niet dat het patroon wordt getoond terwijl je het tekent, tik je op Settings icon en vervolgens op de Aan/uit-schakelaar Patroon zichtbaar maken om het uit te schakelen.