Opslagruimte vrijmaken

Tijdens je gebruik van HTC Desire 21 pro 5G, zul je geleidelijk het geheugen vullen in de loop van de tijd. Hier vind je enkele tips voor het vrijmaken van ruimte in het telefoongeheugen.

Foto's en video's beheren

• Na het maken van burst-opnamen, behoud je alleen de beste opname. Verwijder de rest als je dat niet nodig hebt.
  • Nadat je een foto hebt bewerkt of een video bijgesneden, blijft het originele bestand behouden. Verwijder originele bestanden of verplaats ze naar een andere locatie, zoals naar je computer.
  • Als je video's alleen via MMS verzendt, gebruik je een lagere resolutie. Video met een hoge resolutie neemt meer ruimte in beslag.
  • Schakel Opslagbeheer in om te helpen om te gaan met oude foto's en video's op je telefoon.

Back-up maken van gegevens en bestanden

Behoud alleen de meest recente app-gegevens of -bestanden die je vaak moet gebruiken. Maak een back-up van je andere gegevens of bestanden.

Apps verwijderen of uitschakelen

Verwijder apps die je hebt gedownload als je deze niet meer nodig hebt. Zie Een app verwijderen.

Vooraf geïnstalleerde apps kunnen worden uitgeschakeld wanneer je ze niet gebruikt. Zie Een app uitschakelen.

Handmatig ruimte vrijmaken

Tik op het scherm Opslag op Ruimte vrijmaken. De telefoon controleert het telefoongeheugen en suggereert items die je kunt verwijderen.