Bestanden kopiëren tussen HTC Desire 21 pro 5G en je computer

Je kunt je muziek, foto's en andere bestanden naar de HTC Desire 21 pro 5G kopiëren.
Belangrijk: Sla je bestanden op en sluit ze voordat je ze kopieert van je computer naar HTC Desire 21 pro 5G, of andersom.
  1. Sluit HTC Desire 21 pro 5G aan op de computer met gebruik van je USB Type-C-kabel.
  2. Op HTC Desire 21 pro 5G ontgrendel je het scherm als dit is vergrendeld.
  3. Schuif het meldingenvenster open. Tik op Android-systeem > Dit apparaat opladen via USB, en doe vervolgens het volgende:
    • Onder de instelling USB geregeld door selecteer je Dit apparaat.
    • Onder de instelling USB gebruiken voor selecteer je Bestandsoverdracht.
  4. Wanneer je ziet dat een pop-upvenster wordt weergegeven op je computer, kies je voor het weergeven van bestanden.

Als het pop-upvenster niet wordt weergegeven, open je een bestandsbeheer-app zoals Bestandsverkenner op je computer. Klik op HTC Desire 21 pro 5G voor toegang tot bestanden in het interne geheugen of op de opslagkaart.

5. Kopieer de bestanden van je computer naar HTC Desire 21 pro 5G, of andersom.
  6. Na het kopiëren van de bestanden, verbreek je de verbinding tussen HTC Desire 21 pro 5G en de computer.