HTC Desire 21 pro 5G-overzicht

Nadat je de HTC Desire 21 pro 5G hebt uitgepakt, maak je eerst kennis met de locatie van de kaartlade, bedieningen en sensoren.
  1. VOLUME regeling
  2. AAN/UIT-knop / Vingerafdruksensor
  3. Luidspreker
  4. USB Type-C-aansluiting
  5. Microfoons
  6. nano SIM- en opslagkaartlade
  7. Frontcamera
  8. Nabijheids- en lichtsensor
  9. Meldings-LED

Je hebt een 5G NR/4G LTE-abonnement nodig voor het gebruiken van het 5G NR/4G LTE-netwerk van je aanbieder voor spraakoproepen en gegevensservices. Neem contact op met je mobiele netwerkaanbieder voor meer details.

Dubbele SIM ondersteunt LTE SIM-kaarten van zowel 5G NR als 4G. 5G NR kan slechts door één kaart tegelijk worden gebruikt.

Opmerking:
  • Als je een behuizings- of schermbescherming wilt gebruiken, mag je de nabijheids- en lichtsensor niet afdekken en blokkeren. Koop een hoes of schermbeschermer die ontworpen is voor de HTC Desire 21 pro 5G.
  • Voorkom dat vocht of stof in de opening van de microfoon belanden om schade aan de microfoon te voorkomen.
  • Demonteer geen enkel deel van de telefoon. Probeer niet om de telefoon te openen of om de batterij met kracht te verwijderen. Hierdoor kan de telefoon of de elektronica erin beschadigd raken en dit maakt de garantie ongeldig.

Achterzijde

1. Quad-camera's
  2. Dubbele LED-flitser