App-updates installeren vanaf Google Play Store

De meeste apps worden bijgewerkt met verbeteringen en foutoplossingen Google Play Store. Je kunt apps handmatig bijwerken of de app Google Play Store instellen om app-updates, wanneer beschikbaar, automatisch te downloaden en installeren.
  1. Tik in het startscherm op Play Store.
  2. Tik op om het uitschuifmenu te openen.
  3. Tik op Mijn apps en spelletjes.
  4. Op het tabblad Updates zie je de lijst van apps waarvoor updates beschikbaar zijn.
  5. Tik op Bijwerken naast de app die je wilt bijwerken.
    Tip: Tik op Alles bijwerken als je alle apps wilt bijwerken.
Tip: Tik in Google Play Store op > Instellingen > Apps automatisch bijwerken om te kiezen hoe je wilt dat Google Play Store je apps bijwerkt.