Controleren van Weer

Gebruik de applicatie en de widget Weer om het actuele weer en de weersverwachtingen voor de volgende paar dagen te bekijken. Behalve voor de huidige locatie kun je weersvoorspellingen ook voor andere steden wereldwijd bekijken.
  1. Afhankelijk van je HTC-apparaat, open je de app Weer vanuit het Home-scherm of Apps-scherm. Je kunt ook tikken op het weerspictogram getoond in de rechterbovenhoek van de weersklok-widget.

Je ziet het weer voor verschillende steden, inclusief waar je bent.

2. Veeg naar de tabbladen Per uur en Voorspelling om weervoorspellingen per uur en per dag weer te geven.
  3. Bekijk het weer in andere steden door op Show dropdown list icon te tikken en de gewenste stad te selecteren.
  4. Tik om meer steden toe te voegen op Add en voer de locatie in.
  5. Tik op > Instellingen om de temperatuurschaal te wijzigen, het rooster bij te werken, enzovoort.
Je instellingen in de app Weer regelen tevens de weersinformatie die wordt getoond in de Klok.

De plaats wijzigen in de weersklok

Wijzig de plaats in de weersklok direct vanuit de widget.
  1. Tik in de widget Weersklok op de naam van de momenteel weergegeven plaats.
  2. Tik op Add.
  3. Voer de naam van de plaats in waarnaar je wilt zoeken. Tijdens het typen worden suggesties vermeld op het scherm.
    Tip: Als je de lijst met suggesties niet kunt zien, druk je eerst op de knop om het schermtoetsenbord te sluiten.
  4. Tik op de plaats die je wilt toevoegen.
  5. Tik op de plaats om het te selecteren als de plaats om weer te geven in de weersklok.
    Opmerking: Als je wordt gevraagd om je keuze te bevestigen, tik je op OK.