Hoe vind ik de IMEI/MEID en het serienummer van mijn telefoon?

De IMEI en MEID zijn numerieke codes die je telefoon op unieke wijze identificeren. Het kan nodig zijn om de IMEI/MEID en het serienummer van je telefoon te zoeken wanneer je service wilt ontvangen.
Gebruik een van de volgende methodes:
  • Ga naar Instellingen en tik vervolgens op Over telefoon. Je ziet de IMEI vermeld. Tik op Model en hardware om het serienummer te zien.
  • Open de app Telefoon en voer vervolgens *#06# in.