De HTC Desire 21 pro 5G als Wi‍-Fi-hotspot gebruiken

Deel je gegevensverbinding met andere apparaten door van je HTC Desire 21 pro 5G een Wi‍-Fi-hotspot te maken.

Belangrijk:
  • Zorg ervoor dat de gegevensverbinding is ingeschakeld voorafgaand aan het delen van HTC Desire 21 pro 5G als Wi‍-Fi-hotspot.
  • Neem contact op met je mobiele serviceprovider als een hotspot-functie moet worden toegevoegd aan je gegevensabonnement.
  1. Tik in het startscherm op Instellingen.
  2. Tik op Netwerk en internet > Hotspot en tethering > Wi-Fi-hotspot.
  3. Typ een naam voor de Wi‍-Fi-hotspot of gebruik de standaardnaam.
  4. Kies het type beveiliging en stel het wachtwoord voor je Wi‍-Fi-router in. Als je Geen hebt geselecteerd in Beveiliging, hoeft je geen wachtwoord in te voeren.
    Opmerking: Het wachtwoord is de code die andere mensen moeten invoeren in hun apparaat zodat ze verbinding kunnen maken en HTC Desire 21 pro 5G kunnen gebruiken als Wi‍-Fi-hotspot.
  5. Tik op de Wi-Fi hotspot Aan/uit-schakelaar om het in te schakelen.

HTC Desire 21 pro 5G staat klaar om gebruikt te worden als Wi‍-Fi-hotspot wanneer je Wi-Fi hotspot is on notification ziet in de statusbalk.

Tip: Na het inschakelen van Wi‍-Fi-hotspot, tik je op op het instellingenscherm Wi-Fi-hotspot om het wachtwoord te delen als QR-code. Hierdoor kun jij of mensen die je vertrouwt eenvoudig het wachtwoord op andere apparaten krijgen zonder het handmatig te hoeven typen.