Google Foto's laat me mijn foto’s niet verwijderen van mijn SD-kaart. Wat moet ik doen?

Als Google Foto's geen toestemming heeft om je SD-kaart te openen, kun je geen foto’s van je kaart verwijderen. Zo stel je toegangsrechten tot de SD-kaart in.
Belangrijk: Zorg ervoor dat je de meest recente Google Foto's app-update installeert.
  1. Open de Google Foto's-app.
  2. Tik op je profielfoto in de rechter bovenhoek van het scherm.
  3. Tik op Instellingen voor Foto's > Toegang tot SD-kaart > Aan de slag.
  4. Als de inhoud van de SD-kaart niet wordt weergegeven, tik je op Show navigation drawer button en schakel vervolgens over naar je SD-kaart.
  5. Tik op Deze map gebruiken > Toestaan.