Apps ophalen van Google Play Store

Google Play Store is de plek waar je moet zijn voor het vinden van nieuwe apps voor HTC Desire 21 pro 5G. Maak een keuze uit een grote verscheidenheid aan gratis en betaalde applicaties, variërend van productiviteitsapplicaties, entertainment, tot spelletjes.
Opmerking:
  • Voor het aanschaffen van apps en andere inhoud op Google Play Store, kun je de betalingsmethoden uit je Google-account gebruiken. Bij het doen van je eerste aanschaf wordt je geselecteerde betalingsmethode toegevoegd aan je Google-account. Zie support.google.com/googleplay voor meer informatie over geaccepteerde betalingsmethoden.
  • De beschikbare betalingsmethoden variëren per land.

Een applicatie zoeken en installeren

Wanneer je apps installeert en ze gebruikt op HTC Desire 21 pro 5G, kunnen deze toegang nodig hebben tot je persoonlijke informatie of tot bepaalde functies of instellingen. Download en installeer alleen applicaties die je vertrouwt.
Belangrijk: Wees voorzichtig bij het downloaden van apps die toegang hebben tot functies of een aanzienlijke hoeveelheid van je gegevens op HTC Desire 21 pro 5G. Je bent verantwoordelijk voor de gevolgen van het gebruik van gedownloade applicaties.
  1. Tik in het startscherm op Play Store.
  2. Tik op de zoekbalk en voer de app-naam die je zoekt in.
  3. Als je de app ziet in de lijst met zoekresultaten, tik je erop en lees je de beschrijving en gebruikersrecensies.
  4. Gebruik een van de volgende methodes:
    • Voor het installeren van een gratis app tik je op Installeren.
    • Om een betaalde app te installeren, tik je op de prijsknop. Als je geen betalingsmethode hebt toegevoegd aan je Google-account, tik je op Doorgaan, en vervolgens selecteer je de betalingsmethode.
Tip: Soms worden apps bijgewerkt met verbeteringen of bug fixes. Updates worden standaard automatisch gedownload wanneer je bent verbonden met een Wi‍-Fi-netwerk. In de instellingen van de app Google Play Store kun je automatisch updaten uitschakelen. Zie App-updates installeren vanaf Google Play Store.

Apps herstellen van Google Play Store

Als een reset naar fabriekswaarden hebt uitgevoerd of als je wat favoriete apps op een ander Android-apparaat had, kun je je apps gemakkelijk opnieuw installeren op HTC Desire 21 pro 5G.
  1. Tik in het startscherm op Play Store.
  2. Tik op om het uitschuifmenu te openen.
  3. Tik op Mijn apps en spelletjes en veeg naar het tabblad Bibliotheek.
  4. Tik op Installeren naast de app die je wilt herstellen.