HTC U11+‎

< < Menu

Andere manieren om contacten en andere inhoud op te halen

Er bestaan verschillende manieren waarop je individueel contacten en andere inhoud kunt toevoegen aan HTC U11‍+.
Bron van inhoud Overdragen
Synchroniseren met je computer

Gebruik HTC Sync Manager om contacten, documenten, afspeellijsten enzovoort te synchroniseren tussen de HTC U11‍+ en je Windows of OS X-computer.

Je kunt het ook gebruiken voor het overbrengen van je back-up van iTunes met daarin contacten, berichten en andere inhoud van een iPhone op je computer naar HTC U11‍+.

Google-account Google-contacten worden naar de HTC U11‍+ geïmporteerd nadat je je bij je Google-account hebt aangemeld. Je kunt ook rechtstreeks nieuwe Google-contacten toevoegen vanuit je HTC U11‍+.
Accounts voor sociale netwerken Meld je aan bij je favoriete sociale netwerken om daar contactgegevens mee te synchroniseren.
Microsoft Exchange ActiveSync De HTC U11‍+ synchroniseert de contacten van je werk van de Microsoft Exchange ActiveSync Server op je werkplek.
Outlook.com-account Synchroniseer persoonlijke contacten vanuit je Microsoft Outlook.com-account.
Telefooncontacten Je kunt lokaal contacten maken op de HTC U11‍+ als je ze liever niet in je online-accounts opslaat.
nano SIM-kaart Kopieer al je nano SIM-contacten naar de HTC U11‍+.