HTC U11+‎

< < Menu

Hoe maak ik een back-up van mijn foto's en video's?

Je kunt een back-up maken van de foto's en video's die zijn opgeslagen op je telefoon naar je Google-account. Gebruik hiervoor Google Foto's voor het synchroniseren van je lokale en online albums.
Belangrijk: Voordat je je foto's en albums kunt synchroniseren, moet je je eerst aanmelden bij je Google-account. Raadpleeg de gebruikershandleiding of uitleg voor details.

Maak een back-up van foto's met gebruik van Google Foto's

1. Open de app Foto's.
  2. Als dit de eerste keer is dat je Foto's opent, schakel je de optie Back-up en synchroniseren in en tik je op Gereed.
  3. Als je een back-up wilt maken van alleen specifieke mappen op je telefoon, zoals Downloads of Screenshots, tik je op Drawer button > Instellingen > Back-up en synchroniseren > Back-up maken van apparaatmappen. Schakel de te synchroniseren mappen in.

Maak een back-up van je foto's en video's in HTC Galerij naar je Google-account

Als je de app HTC Galerij nog steeds hebt geïnstalleerd op je telefoon, kun je hieruit tevens een back-up maken van opgeslagen foto's en video's naar je Google-account.
  1. Open de app HTC Galerij.
  2. Navigeer naar de reeks foto's en video's waarvan een back-up moet worden gemaakt.
  3. Tik op de knop Delen en tik vervolgens op Opslaan naar Schijf of Uploaden naar Foto's.
  4. Selecteer de foto's of video's die je wilt uploaden en klik op Volgende.
  5. Tik op Opslaan of Uploaden.

Als je aan het uploaden bent naar Google Drive, kun je de map kiezen waar je de mediabestanden wilt opslaan.