HTC U11+‎

< < Menu

Hoe zorg ik ervoor dat HTC Sync Manager mijn telefoon herkent?

Na het succesvol installeren van HTC Sync Manager op je computer, kan het nodig zijn om enkele instellingen te configureren op je telefoon en je computer zodat HTC Sync Manager je telefoon herkent.

In sommige gevallen zijn de computer en HTC Sync Manager wellicht niet in staat om de telefoon direct na verbinding maken te herkennen. Als dit gebeurt, kun je de onderstaande tips proberen die kunnen helpen bij het oplossen van het probleem.

Installeer de meest recente versie van HTC Sync Manager

Klik in HTC Sync Manager op > Controleren op updates. Als een nieuwe versie beschikbaar is, moet je de update downloaden en installeren.

App-toestemmingen inschakelen

Als je telefoon wordt uitgevoerd op Android 6 Marshmallow of later, verbind je je telefoon met je computer, en open vervolgens het venster Meldingen op je telefoon. Tik op de eerste melding HTC Sync Manager en tik vervolgens op Toestaan bij elke keer dat je wordt gevraagd om HTC Sync Manager toegang te verlenen tot je gegevens.

De kabelverbinding controleren

• Probeer om verbinding te maken met verschillende USB-poorten. Zorg ervoor dat je je telefoon verbindt met een USB 2.0-poort op je computer.
  • Probeer een andere USB-kabel. Zorg ervoor dat je een HTC-kabel gebruikt.
  • Probeer om je telefoon te verbinden met een andere computer waarop de nieuwste versie van HTC Sync Manager is geïnstalleerd.

Controleren of mijn telefoon is geïnstalleerd als media-opslag

1. Sluit je telefoon aan op de computer.
  2. In Android 6 Marshmallow of later, tik je op Ja wanneer je wordt gevraagd om USB-bestandsoverdrachten toe te staan op je telefoon.

Of open het meldingenpaneel, tik op de melding USB gebruiken voor en tik vervolgens op Bestandsoverdrachten of Bestanden overzetten.

Als je telefoon succesvol is geïnstalleerd als media-opslag, zie je de naam van je telefoon onder het venster Computer van je PC. De naam van de telefoon wordt tevens vermeld in het Configuratiescherm > Apparaatbeheer.

Voer HTC Sync Manager uit als beheerder

Open HTC Sync Manager als beheerder of zorg ervoor dat je bent aangemeld op je computer als beheerder.

1. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling HTC Sync Manager en klik vervolgens op Uitvoeren als beheerder.

Als je hierom wordt gevraagd door Controle gebruikersaccount, klik je op Ja voor het toepassen van toestemming om het programma toe te staan om uit te voeren met volledige toestemming als beheerder.

Opmerking: Als je dit doet terwijl je bent aangemeld als standaardgebruiker in plaats van beheerder, moet je het wachtwoord van de beheerder geven voordat de software wordt uitgevoerd als beheerder.
  2. Verbind je telefoon weer met je computer en controleer of HTC Sync Manager je telefoon herkent.

HTC Sync Manager verwijderen en opnieuw installeren

1. Ontkoppel je telefoon van de computer.
  2. Als je een Windows-computer gebruikt, open je het menu Alle programma's en zoek de HTC-map.
  3. Verwijder zowel HTC Sync Manager als HTC Driver.
  4. Installeer HTC Sync Manager opnieuw.

Controleer op de meest recente versie en installeer de update.

5. Verbind je telefoon weer met je computer.
  6. Controleer of HTC Sync Manager je telefoon nu kan detecteren.