HTC U11+‎

< < Menu

Waarom werkt mijn eigen digitale koptelefoonadapter van 3,5 mm niet op HTC U11‍+?

Gebruik de USB Type-C naar 3,5 mm adapter die werd geleverd in de doos, met HTC U11‍+, aangezien het een uniek hardware-ontwerp heeft voor HTC U11‍+.
Of je kunt de HTC USB-C Digitaal naar 3,5 mm audiostekkeradapter aanschaffen op de HTC-website.

Zorg er tevens voor dat je HTC's toolkit voor de audiostekkeradapter op je telefoon bijwerkt naar de nieuwste versie van Google Play Store. Sluit vervolgens de adapter met je 3,5 mm headset aan op je telefoon om te controleren op de meest recente firmware-update. Volg de instructies op het scherm om de firmware bij te werken.