HTC U11+‎

< < Menu

Kan ik het volume van beltoon en meldingsgeluid afzonderlijk aanpassen?

Het volume van de beltoon en het meldingsgeluid kan niet afzonderlijk worden aangepast aangezien het Android besturingssysteem één volumeregeling voor beide regelt. Als je het beltoonvolume hebt verhoogd en het meldingsgeluid dan te hard lijkt voor je, moet je overwegen om het meldingsgeluid te dempen.
Het meldingsgeluid dempen:
  1. Ga naar Instellingen.
  2. Afhankelijk van de versie van Android op je telefoon, voer je een van de volgende acties uit:
    • Tik op Geluid > Geavanceerd > Standaard meldingsgeluid.
    • Tik op Geluid en meldingen > Meldingsgeluid.
  3. Selecteer Stil en tik vervolgens op Toepassen.