HTC U11+‎

< < Menu

Hulp en foutoplossing ontvangen

Heb je begeleiding nodig bij het werken met je telefoon?

Raadpleeg de prettige doorlopen en de FAQs in de app Help om te leren hoe je de telefoon moet gebruiken.
  • Als je een tegel Help ziet in HTC BlinkFeed, tik je op de tegel om meer te weten te komen over de tip.
  • Veeg vanuit het scherm Home omhoog en zoek en tik vervolgens op Help.

Tik daarna op In helpartikelen en video's zoeken en voer in waarnaar je zoekt. Je kunt ook tikken op om te bladeren door FAQ's, veelgestelde vragen en meer.

Opmerking: Als HTC Help niet reeds is geïnstalleerd op je telefoon, kun je het downloaden van Google Play Store.

Heb je problemen met hardware of de verbinding?

Voordat je gaat bellen om ondersteuning, kun je eerst de app Help gebruiken voor foutoplossing of het uitvoeren van de diagnostische functie op je telefoon. Dit helpt je bij het vinden van de oorzaak van het probleem, en om te bepalen of je het probleem kunt oplossen of dat je moet bellen om ondersteuning.
  1. Veeg vanuit het scherm Home omhoog en zoek en tik vervolgens op Help.
  2. Tik in het scherm Help op en tik op Probleemoplossing of Diagnostische hulpmiddelen voor het gebruiken van een wizard voor foutoplossing voor het controleren van de standaard hardwarefuncties.
  3. Je kunt ook tikken op Software-updates om te controleren op nieuwe software-updates indien deze beschikbaar zijn. Software-updates kunnen herstelde fouten en functieverbeteringen bevatten.