HTC U11+‎

< < Menu

Een voorbeeld van het toewijzen van in-app-acties

Hier vind je een voorbeeld van het aanpassen van Edge Sense voor het starten en stoppen van de timer in de app Klok.
  1. Veeg vanaf het Startscherm omhoog en tik dan op Instellingen > Edge Sense.
  2. Tik onder In-app opties op Meer in-app opties toevoegen.
  3. Tik in de applijst op Klok.
  4. Tik op Kort knijpen.
  5. Tik op en vervolgens op het tabblad Timer om deze toe te wijzen aan de korte knijpbeweging.
  6. Selecteer Tik en tik dan op OK.
  7. Voer een actienaam in, zoals Ga naar timer en tik dan op Opslaan.
  8. Tik op Knijpen en vasthouden > Een nieuwe actie toevoegen.
  9. Veeg in de app Klok naar het tabblad Timer.
  10. Stel de gewenste afteltijd in. Start dan de timer door te tikken op Start en laat de afteltijd eindigen.
  11. Om de starttimerknop toe te wijzen aan de beweging Knijpen en vasthouden, tik je op en dan op Start.
  12. Selecteer Tik en tik dan op OK.
  13. Voer een actienaam in, zoals Timer starten of stoppen en tik dan op Opslaan.
  14. Tik driemaal op om terug te keren naar het scherm Edge Sense.
Tip: Als je het samenknijpen ook wilt gebruiken voor het openen van de app Klok, tik je op Actie kort knijpen aanpassen of Actie knijpen en vasthouden aanpassen. Selecteer App starten en selecteer dan Klok.

Probeer het eens. Knijp na het starten van de app Klok in de onderzijden van je telefoon om naar het timerscherm te gaan en blijf dan knijpen om het aftellen te starten. Om het aftellen te stoppen, knijp je in en houd je de onderzijden van je telefoon opnieuw vast.