HTC U11+‎

< < Menu

Een andere spraakassistent-app toewijzen aan Edge Sense

Je kunt Edge Sense instellen om een andere spraakassistent-app die je hebt gedownload van Google Play Store te gebruiken.
  1. Veeg vanaf het Startscherm omhoog en tik dan op Instellingen > Edge Sense.
  2. Tik op Actie kort knijpen aanpassen of Actie knijpen en vasthouden aanpassen, afhankelijk van het type knijpbeweging waaraan de standaard spraakassistent momenteel is toegewezen.
  3. Tik op Standaard spraakassistent starten > App voor assistentie.
  4. Selecteer de spraakassistent-app die je wilt gebruiken met Edge Sense en tik dan op OK.