HTC U11+‎

< < Menu

Hoe schakel ik het ontspannergeluid uit bij het vastleggen van het scherm?

Je kunt het ontspannergeluid uitschakelen door de beltoon- en meldingenvolume van je telefoon in te stellen op stille of trilmodus.
Voer een van de volgende handelingen uit:
  • Houd de knop VOLUME OMLAAG ingedrukt totdat je telefoon trilt. Of, wanneer de telefoon in de trilmodus staat, druk je eenmaal op de knop VOLUME OMLAAG om het in stille modus te zetten.
  • Ga naar Instellingen en tik dan op Geluid of tik op Geluiden en meldingen > Volumes om de schuif voor het beltoonvolume te zoeken. Sleep de schuif helemaal naar links.
Na het vastleggen van het scherm verhoog je het beltoon- en meldings- of belvolume van de telefoon zodat je geen oproepen, berichten en andere meldingen mist.