HTC U11+‎

< < Menu

HTC BoomSound voor luidsprekers

Dompel jezelf onder in surround sound of je nu luistert naar muziek of geniet van films en spelletjes.
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op HTC BoomSound voor ingebouwde luidsprekers om te schakelen tussen de Theatermodus en de Muziekmodus.
Opmerking: HTC BoomSound voor luidsprekers is niet beschikbaar via HDMI, Bluetooth, Miracast of USB audio-uitgang.