HTC U11+‎

< < Menu

Waarom kan ik geen beeld-in-beeld gebruiken wanneer ik YouTube-video's afspeel?

Je kunt beeld-in-beeld gebruiken op video's die direct vanaf de YouTube-app worden afgespeeld als je een YouTube Red-abonnement hebt dat momenteel beschikbaar is in sommige landen. Raadpleeg de YouTube Red-website voor beschikbaarheid in je land.

Als je een gewoon YouTube-abonnement hebt, kun je beeld-in-beeld gebruiken wanneer je YouTube-video's afspeelt vanaf de Google Chrome-browser.

1. Open de app Chrome.
  2. Ga naar YouTube en meld je aan bij je account.
  3. Tik op en selecteer dan Bureaublad-site.
  4. Speel een video af op volledig scherm en tik dan op BEGIN om de video te minimaliseren naar een klein venster op het scherm.