HTC U11‎

< < Menu

Typen met je spraak met Edge Sense

Typ met gebruik van je spraak in plaats van het toetsenbord op het scherm.
Belangrijk:
  • Controleer en zorg ervoor dat je de nieuwste HTC Edge Sense-versie downloadt van Google Play Store.
  • Zorg dat je onder Instellingen > Edge Sense, de optie Toetsenbord is geselecteerd onder In-app opties.
  1. Open een app waar je tekst wilt invoeren.
  2. Wanneer het schermtoetsenbord wordt weergegeven, knijp je in de onderste zijden van je telefoon, en spreek vervolgens de woorden die je wilt typen.
Opmerking: Als je het spreken hebt gepauzeerd, moet je opnieuw knijpen of op het microfoonpictogram op het scherm tikken om typen van spraak te hervatten.

In Geavanceerde modus is het starten van Google Assistant standaard toegewezen aan het gebaar van knijpen en vasthouden. Zie Geavanceerde modus inschakelen. Wanneer je niet in de app Camera of het schermtoetsenbord bent, knijp je in en houd je de onderste zijden van je telefoon vast om Google Assistant te starten. Je kunt dan je stem gebruiken om te zoeken op het web, vragen te stellen zoals over het weer, en meer.