HTC U11‎

< < Menu

De in-app-acties wijzigen

Of het nu gaat om de standaard apps of je eigen aangepaste apps, je kunt altijd de in-app acties die aan hun knijpgebaren zijn toegewezen, wijzigen.
  1. Veeg vanaf het Startscherm omhoog en tik dan op Instellingen > Edge Sense.
  2. Tik onder In-app opties op de app waaraan je wijzigingen wilt aanbrengen.
  3. Kies of je aanpassingen wilt aanbrengen aan de beweging Kort knijpen of Knijpen en vasthouden.
  4. Als je al meerdere acties hebt gemaakt, selecteer je de actie die je wilt toewijzen aan het knijpgebaar.. Je kunt ook op Een nieuwe actie toevoegen tikken om een nieuwe actie te maken.
    Tip: Tik op om de naam van een actie die je hebt gemaakt, te wijzigen.