HTC U11‎

< < Menu

Meer weten over instellingen

Wil je de beltoon wijzigen, een Wi‍-Fi-verbinding instellen of je accounts toevoegen? Dat en nog veel meer doe je in Instellingen.
  1. Open Instellingen vanuit het scherm Apps of het venster Meldingen:
    • Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen.
    • Tik in het beginscherm op All apps button en vervolgens op Instellingen.
    • Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tik dan op Settings icon.
  2. Hier zijn enkele basisinstellingen die je kunt wijzigen:
    • Tik op de schakelaar Aan/uit naast een item, zoals Wi‍-Fi om dit in of uit te schakelen. Tik op het item zelf om de instellingen te configureren.
    • Tik op Display en gebaren of Display, gebaren en knoppen voor het wijzigen van de achtergrond, aanpassen van de letter- en displaygrootte, instellen van een screensaver, en meer.
    • Tik op Geluid en meldingen om de beltoon te wijzigen, te beslissen of het geluid en de trillingen optreden tijdens het werken met je telefoon, Voorkeuren voor Niet storen in te stellen, en meer.
    • Tik op Beveiliging om je te helpen je telefoon te beveiligen, een schermvergrendeling in te stellen, voorkeuren voor vergrendelingsscherm te kiezen en meer.
    • Tik op een item onder Suggesties voor het bekijken van nieuwe of aanbevolen instellingen om aan te passen.
Tip: Tik op de zoekbalk in Instellingen voor het snel vinden van opties en instellingen.