HTC U11‎

< < Menu

Applicaties van het web downloaden

Je kunt applicaties direct vanaf websites downloaden.
Belangrijk: Applicaties die je via websites downloadt, kunnen van onbekende bronnen zijn. Om je HTC U11 en persoonlijke gegevens te beschermen, adviseren we om alleen applicaties te downloaden en installeren vanaf websites die je vertrouwt.
  1. Open de browser en ga naar de website waar je de gewenste applicatie kunt downloaden.
  2. Open de gedownloade app en, als je hierom wordt gevraagd, tik je op Instellingen en schakel je vervolgens Toestaan van deze bron in.
  3. Volg de instructies op het scherm om de app te installeren en te openen.
Belangrijk: Om de installatiemachtigingen voor de geïnstalleerde apps te controleren, ga je naar Instellingen > Apps en tik je vervolgens op Menu button > Apps configureren > Speciale app-toegang > Onbekende apps installeren. Tik op de app en schakel dan de optie Toestaan van deze bron in of uit.