HTC U11‎

< < Menu

Hoe stel ik mijn favoriete liedje of muziek in als mijn beltoon?

1. Kopieer het muziekbestand dat je wilt instellen als je beltoon op je telefoon. Zie Hoe kopieer ik bestanden tussen mijn telefoon en computer? voor details.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Afhankelijk van de versie van Android op je telefoon, voer je een van de volgende acties uit:
    • Tik op Geluid.
    • Tik op Geluid en meldingen.
  4. Tik op Beltoon.

Of tik bij modellen met dubbele SIM op Beltoon SIM 1 of Beltoon SIM 2.

5. Tik op .
  6. Tik op Muziek en selecteer vervolgens het muziekbestand dat je naar je telefoon hebt gekopieerd.
  7. Tik op OK en vervolgens op Toepassen.