HTC U11‎

< < Menu

Een app uitschakelen

Ook apps die niet gebruikt worden, kunnen op de achtergrond actief zijn en gegevens downloaden. Als je een app niet kunt verwijderen, kun je hem uitschakelen.
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen > Applicaties.
  2. Tik op de app en tik op Uitschakelen.
Tip: Je kunt ook een app ingedrukt houden op het startscherm of op het scherm Apps, op Information icon tikken en dan op Uitschakelen tikken.