HTC U11‎

< < Menu

Oproepen ontvangen

Wanneer je een telefoonoproep ontvangt, wordt het volledige scherm Inkomende oproep standaard weergegeven. Dit kan storend zijn, vooral wanneer je een spel speelt of een video bekijkt. Je kunt HTC U11 in plaats daarvan instellen voor het weergeven van een kleine pop-upmelding voor inkomende oproepen.

Inkomende oproep tonen als een pop-upmelding

1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen > Bellen.
  2. Selecteer Pop-out inkomende oproep.
Een andere manier is via de melding van de app Telefoon in het Meldingsscherm. Als je ziet dat de melding van de app Telefoon je vraagt om oproepen te tonen als Pop-out inkomende oproep, tik je op Toepassen.
Tip: Als je de optie Toepassen niet ziet, vouw je de melding uit om de optie te zien. Zie Meldingenvenster betreffende het uitvouwen van meldingen.

Een oproep beantwoorden of afwijzen

Gebruik een van de volgende methodes:
  • Op het volledige scherm voor binnenkomende oproepen tik je op Beantwoorden of Weigeren.
  • In de melding van binnenkomende oproep tik je op Accept call icon voor het beantwoorden van de oproep of op Decline call icon voor het weigeren van de oproep.
  • Op het vergrendelscherm sleep je Accept call icon of Decline call icon omhoog.

De beltoon dempen zonder het gesprek te weigeren

Gebruik een van de volgende methodes:
  • Druk op de knop VOLUME OMLAAG of VOLUME OMHOOG.
  • Druk op de AAN/UIT-knop.
  • Leg de HTC U11 met het scherm omlaag op een plat vlak.
    Opmerking: Als de optie Omkeren om geluid te dempen in Instellingen > Geluid en meldingen is ingesteld op Eenmaal dempen, blijft de HTC U11 rinkelen als er nog meer gesprekken binnenkomen.

Een gemist gesprek beantwoorden

Wanneer je een oproep mist, verschijnt het pictogram voor gemiste oproepen Missed call notification in de statusbalk.

1. Schuif het mededelingenvenster open om te zien wie de beller is.
  2. Om terug te bellen, tik je op Terugbellen.

Als er meerdere gemiste gesprekken zijn, tik je op de melding voor gemiste gesprekken om het tabblad Oproepen te openen.