HTC U11‎

< < Menu

Kiezen welke nano SIM-kaart te gebruiken voor je dataverbinding

Wanneer je twee nano SIM-kaarten hebt geplaatst in je telefoon, kan slechts één kaart tegelijk worden gebruikt om verbinding te maken met het internet. Als je Google of apps van derden gebruikt, kun je ook kiezen welke te gebruiken als standaardkaart voor het maken van telefoonoproepen en verzenden van SMS/MMS-berichten.
Opmerking: Ondersteuning van dubbele SIM-kaart varieert per telefoonmodel, regio en land.
  1. Tik vanaf het Startscherm omhoog en tik dan op Instellingen > Dubbel netwerkbeheer.
  2. Tik op Gegevensnetwerk en kies vervolgens de kaart om te gebruiken bij verbinding maken met het internet. .
  3. Tik op respectievelijk Spraakoproepen en SMS-berichten voor het instellen van de standaardkaart om te gebruiken voor het maken van telefoonoproepen en het verzenden van SMS/MMS-berichten.