HTC U11‎

< < Menu

Slimme display in- of uitschakelen

Als je je telefoon optilt terwijl het scherm is uitgeschakeld, wordt het scherm geactiveerd en verschijnt het Slimme display dat je een snel overzicht biedt van de datum en tijd, batterijstatus en meldingspictogrammen. Je kunt deze functie in- en uitschakelen in Instellingen.
Opmerking: Wanneer je onderweg bent, kan het Smille display je huidige locatie en de tijdzones van je thuislocatie weergeven als de reismodus is ingeschakeld. Zie Reismodus voor details.
  1. Veeg vanaf het Startscherm omhoog en tik dan op Instellingen > Weergave, gebaren en knoppen.
  2. Tik op Geavanceerd.
  3. Tik op de Slimme display Aan/uit-schakelaar om dit in of uit te schakelen.