HTC Desire 530‎

< < Menu

De HTC Desire 530 opnieuw starten (zachte reset)

Als de HTC Desire 530 langzamer draait dan normaal, nauwelijks reageert, of een app bevat die niet goed werkt, kun je proberen om te herstarten en kijken of dat het probleem oplost.

1. Als het beeldscherm is uitgeschakeld, druk je op de knop AAN/UIT om dat weer in te schakelen.
  2. Houd de AAN/UIT-knop ingedrukt en tik op Opnieuw starten.
  3. Wanneer om bevestiging wordt gevraagd, tik je op Opnieuw starten.

Reageert de HTC Desire 530 niet?

Als de HTC Desire 530 niet reageert als je het scherm aanraakt of op de knoppen drukt, kun je hem toch herstarten.
Houd de knoppen AAN/UIT en VOLUME OMHOOG ten minste 12 seconden ingedrukt. De HTC Desire 530 herstart automatisch.