HTC Desire 530‎

< < Menu

Meldingenvenster

Meldingspictogrammen informeren je over nieuwe berichten, gebeurtenissen in de agenda, alarmen, en lopende activiteiten zoals het downloaden van bestanden.
Als je meldingspictogrammen ziet, open je het meldingenvenster om details van de ontvangen meldingen te bekijken.
Schuif vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om het meldingenvenster te openen.
  • Bij sommige meldingen kun je direct actie ondernemen. Tik bijvoorbeeld op een melding van een gemiste oproep om terug te bellen of te antwoorden met een SMS-bericht.
  • Tik op het meldingenpictogram links om de bijbehorende app te openen.
  • Sleep een enkele melding die je uit de lijst wilt verwijderen naar links of rechts. Voor het verwerpen van alle niet-persistente meldingen, tik je op .
Als je meerdere meldingen hebt, schuif je door het lijstscherm om ze allemaal te zien.
Opmerking: Je kunt veranderen welke app-meldingen je wilt ontvangen. Zie App-meldingen beheren.