HTC Desire 530‎

< < Menu

Hoe kan ik TalkBack uitschakelen tijdens het gebruik van de telefoon?

Voor het uitschakelen van TalkBack, moet je hert eerst opschorten zodat je normaal op het aanraakscherm kunt navigeren, en schakel het vervolgens uit in Instellingen.
  1. Teken op het beginscherm een "‍L"‍ met je vinger om de bedieningselementen van TalkBack weer te geven.
  2. Tik op Feedback pauzeren.
  3. Tik op de knop OK en dubbeltik vervolgens op het scherm om TalkBack te onderbreken
  4. Ga naar Instellingen > Toegankelijkheid > TalkBack en tik op de schakelaar Aan/uit om TalkBack uit te schakelen.