HTC Desire 530‎

< < Menu

Wat is het verschil tussen het gebruik van de microSD-kaart als verwijderbare opslag en interne opslag?

Gebruik je microSD-kaart als verwijderbare opslag wanneer er reeds inhoud op staat, zoals je media en andere bestanden, zodat je deze inhoud niet verliest. Door het gebruiken van de kaart als verwijderbare opslag kun je de kaart plaatsen en openen op elke Android-telefoon.

Als je microSD-kaart nieuw is of geen inhoud bevat die je wilt behouden, kun je het configureren als interne opslag voor je telefoon. Je telefoon moet Android 6.0 Marshmallow hebben. Dit helpt bij het uitbreiden van de opslagruimte van de telefoon aangezien je geïnstalleerde apps en de gegevens daarvan kunt migreren naar de kaart. Een belangrijke herinnering is echter dat na het configureren van de microSD-kaart als interne opslag, de kaart alleen kan worden gebruikt op de telefoon waar het is geformatteerd. Je kunt de kaart niet plaatsen en openen op andere telefoons.

Zie de gebruikershandleiding of uitleg voor meer informatie over het configureren van de microSD-kaart als interne opslag.