HTC Desire 650‎

< < Menu

NFC gebruiken

Met ingebouwde NFC (near field communication) op de HTC Desire 650 kun je onmiddellijk inhoud delen met een ander mobiel toestel dat NFC ondersteunt.
Opmerking: De beschikbaarheid van NFC kan variëren per telefoonmodel en regio.
Beam een webpagina die je bekijkt, contactgegevens enzovoort door de HTC Desire 650 en het andere toestel met de achterkanten tegen elkaar te houden.

Je kunt NFC ook voor contactloze betalingen gebruiken. De beschikbaarheid van betalen met NFC is afhankelijk of de mobiele aanbieder deze dienst start. Neem contact op met je mobiele aanbieder als je meer wilt weten.

NFC in- en uitschakelen

1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Meer, en tik vervolgens op de schakelaar NFC Aan/uit om het in en uit te schakelen.

Inhoud beamen

Belangrijk: Zorg er voor dat beide toestellen ontgrendeld zijn en dat NFC is ingeschakeld. Als het andere apparaat een optie Android Beam heeft, moet deze eveneens zijn ingeschakeld.
  1. Houd terwijl je de inhoud weergeeft die je wilt delen, de HTC Desire 650 en het andere toestel met de achterkanten tegen elkaar.

Zorg er voor dat het NFC-gebied (gearceerd deel) van de HTC Desire 650 en het NFC-gebied van de andere telefoon vlak bij elkaar zijn. Experimenteer door de telefoons iets te verplaatsen tot een verbinding is opgezet.

2. Wanneer HTC Desire 650 trilt, tik je op het scherm om de inhoud naar het andere apparaat te sturen.
De gedeelde inhoud verschijnt op het andere scherm. Voor sommige items die je hebt gedeeld (zoals contactgegevens), verschijnen aanvullende instructies over het opslaan van het item op het ontvangende toestel.