HTC Desire 650‎

< < Menu

Gebaren

Gebruik gebaren om de HTC Desire 650 te dempen, het beltoonvolume te verlagen enzovoort.

Omkeren om geluid te dempen

Als je telefoon met de voorkant omhoog ligt tijdens een binnenkomende oproep, kun je hem omdraaien om hem te dempen.

Pak hem op om het volume te verlagen

Pak tijdens een vergadering of in een restaurant de HTC Desire 650 op als een oproep binnenkomt om het volume van de beltoon te verlagen.

Je kunt deze functie in- en uitschakelen. Ga naar Instellingen, tik op Geluid en meldingen en selecteer of wis Beltoon zachter bij oppakken.

Het belvolume automatisch verhogen als de telefoon in je zak of tas zit

Je kunt de HTC Desire 650 instellen om te herkennen wanneer hij in je tas of zak zit en het volume van de beltoon verhogen zodat je hem ook in rumoerige omgevingen kunt horen.

Je kunt deze functie in- en uitschakelen. Ga naar Instellingen, tik op Geluid en meldingen en selecteer of wis Broekzakmodus.

Je HTC Desire 650 draaien voor een betere weergave

Bij de meeste schermen kun je automatisch de schermstand veranderen van staand in liggend door de HTC Desire 650 op zijn kant te houden.

Bij het invoeren van tekst kun je de HTC Desire 650 op zijn kant houden om een groter toetsenbord te openen.