HTC Desire 650‎

< < Menu

Auto Selfie gebruiken

Blijf stilstaan om een auto selfie te maken, of glimlach! Je hoeft deze optie alleen maar in te schakelen in de camera-instellingen.
  1. Tik in het beginscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.
  2. Ga naar de modus Selfie-foto. Zie Een vastlegmodus kiezen voor details.
  3. Tik op om het uitschuifmenu te openen.
  4. Tik op Instellingen > Camera opties.
  5. Selecteer de optie Automatisch vastleggen van selfie en tik vervolgens buiten het uitschuifmenu om het te sluiten.
  6. Poseer en plaats jezelf op het Viewfinder-scherm.
  7. Om je selfie automatisch te nemen, kijk je naar de camera op de voorkant en dan:
    • Sta stil tot het witte vak groen wordt op het Viewfinder-scherm.
    • Of glimlach naar de camera. Houd de glimlach een paar seconden aan tot de foto is genomen.