HTC Desire 650‎

< < Menu

De Back-upservice Android gebruiken

Vanaf Android 6.0 gebruik je de Back-upservice Android voor het maken van een back-up van je HTC-telefoon naar Google Drive.

Deze service kan een back-up maken van en het volgende herstellen:

App-gegevens
  • In HTC-apps omvatten app-gegevens contacten die zijn opgeslagen op HTC Desire 650, tekstberichten, oproepgeschiedenis, plaatsenlijst voor Klok en Weer, en e-mailaccounts.
  • Gegevens van apps van derden kunnen tevens worden opgeslagen in de back-up, afhankelijk van de instellingen van de ontwikkelaar van de app.
Instellingen Deze omvatten beltonen, rastergrootte en sorteervolgorde op het scherm Apps, Wi‍-Fi-netwerken en -wachtwoorden en enkele apparaatinstellingen.

Wanneer automatische back-up is ingeschakeld, maakt de Back-upservice Android periodiek een back-up van je telefoon naar een privémap in Google Drive. Automatische back-up vindt om de 24 uur plaats wanneer de telefoon inactief is, wordt opgeladen en is verbonden met een Wi‍-Fi-netwerk.

Back-upgegevens tellen niet mee voor je Google Drive-opslagquota. Van grote bestanden of bestanden die ontwikkelaars van apps hebben gekozen om uit te sluiten uit de service, wordt geen back-up gemaakt.

Opmerking: Het herstellen van je achtergrond van je oude telefoon kan afhankelijk zijn van compatibiliteit van schermresolutie van zowel je oude telefoon als HTC Desire 650.

Een back-up maken van de HTC Desire 650

Maak automatisch een back-up van HTC Desire 650 naar Google Drive zodat je als nodig inhoud kunt herstellen, zoals app-gegevens en -instellingen.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Back-up maken en opnieuw instellen.
  2. Tik op Back-up van mijn gegevens maken.
  3. Tik op de schakelaar Aan/Uit om het in te schakelen, en tik vervolgens op .
  4. Zorg ervoor dat Automatisch terugzetten is ingeschakeld.

Hiermee kunnen de gegevens en instellingen van een app worden opgeslagen via de Back-upservice Android om te herstellen bij het opnieuw installeren van de app op HTC Desire 650.

Tip: Voor het selecteren van een andere back-upaccount dan je primaire Google-account, tik je op Back-up account en selecteer vervolgens een andere Google-account. Je kunt ook tikken op Account toevoegen voor het toevoegen van een nieuwe Google-account voor je back-up.