HTC Desire 650‎

Handleidingen

< < Menu

Smart Boost in- of uitschakelen

Met de functie Smart Boost kan de Boost+-app automatisch ruimte vrijmaken op het geheugen van je telefoon.
Belangrijk: Smart Boost is standaard ingeschakeld.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Boost+.
  2. Tik op Instellingen en selecteer of wis vervolgens de optie Smart Boost.

Apps toevoegen aan de uitzonderingenlijst van Smart Boost

Je kunt ervoor kiezen om de app Boost+ in te stellen voor het overslaan van sommige apps wanneer het de controles van Smart Boost uitvoert.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Boost+.
  2. Tik op Smart boost.
  3. Tik op > Overgeslagen apps beheren.
  4. Tik op en selecteer vervolgens de apps om over te slaan.
  5. Tik op Toevoegen.
Was de informatie nuttig?

Verdere ondersteuning als u uw antwoord niet heeft kunnen vinden