HTC Desire 650‎

< < Menu

Versterking batterij spelletjes inschakelen voor geselecteerde spelletjes

Wanneer je een app hebt toegevoegd aan de lijst Versterking batterij spelletjes, optimaliseert je telefoon automatisch systeemmiddelen terwijl je het speelt. Dit helpt bij het verlengen van de levensduur van de batterij van je telefoon.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Boost+.
  2. Tik op Versterking batterij spelletjes.
  3. Voor het toevoegen van een spelletje aan de lijst, tik je op , en selecteer vervolgens één of meerdere apps om op te nemen.
  4. Tik op Toevoegen.
  5. Tik op het scherm Versterking batterij spelletjes op de schakelaar Aan/uit naast een app om het in te schakelen.

Wanneer je hierom wordt gevraagd, kun je ervoor kiezen om de app te openen en te controleren of het geoptimaliseerde resultaat past bij je weergavevoorkeuren.

Tip: Voor het verwijderen van een app uit de lijst, tik je op > Verwijderen. Selecteer één of meerdere apps en tik vervolgens op Verwijderen.