HTC Desire 650‎

< < Menu

Applicaties ophalen bij Google Play

Google Play is de plaats waar je nieuwe applicaties voor de HTC Desire 650 kunt vinden. Maak een keuze uit een grote verscheidenheid aan gratis en betaalde applicaties, variërend van productiviteitsapplicaties, entertainment, tot games.
Opmerking:
  • Je hebt een Google Wallet-account nodig om betaalde apps te kopen of voor in-app aankopen. Als je reeds een Google-account hebt voeg je Google Wallet toe door je aan te melden met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord op wallet.google.com.
  • De naam van de applicatie Play Store kan verschillen, afhankelijk van je regio.
  • De mogelijkheid om apps te kopen, verschilt per regio.

Een applicatie zoeken en installeren

Als je applicaties installeert en op je HTC Desire 650 gebruikt, hebben ze mogelijk toegang nodig tot je persoonlijke gegevens of tot bepaalde functies of instellingen op je telefoon. Download en installeer alleen applicaties die je vertrouwt.
Belangrijk: Wees voorzichtig met het downloaden van applicaties die toegang hebben tot functies of tot een groot deel van je gegevens op de HTC Desire 650. Je bent verantwoordelijk voor de gevolgen van het gebruik van gedownloade applicaties.
  1. Tik in het beginscherm op en zoek naar en tik op Play Store.
  2. Naar een applicatie bladeren of zoeken.
  3. Als je de gewenste applicatie hebt gevonden, tik er dan op en lees de beschrijving en beoordelingen van gebruikers.
  4. Tik om de applicatie te downloaden of kopen op Installeren (voor gratis applicaties) of op de prijsknop (voor betaalde applicaties).
  5. Tik op Accepteren.
    Tip: Soms worden apps bijgewerkt met verbeteringen of bug fixes. Om automatisch updates te downloaden, tik je na installatie op > Auto-update.
Ga om de app te openen naar het scherm Apps en tik op de app.

Applicaties herstellen van Google Play

Opgewaardeerd naar een nieuwe telefoon, een verloren telefoon vervangen, of de fabrieksinstellingen opnieuw uitgevoerd? Herstel apps die je eerder hebt gedownload.
  1. Tik in het beginscherm op en zoek naar en tik op Play Store.
  2. Tik op om het uitschuifmenu te openen.
  3. Tik op Mijn apps en games, veeg naar de tab Alles en tik op de app die je wilt herstellen.
  4. De app installeren.

Zie de help van Google Play voor meer informatie.