HTC Desire 650‎

< < Menu

Heb je problemen met hardware of de verbinding?

Voordat je gaat bellen om ondersteuning, kun je eerst de app Help gebruiken voor foutoplossing of het uitvoeren van de diagnostische functie op je telefoon. Dit helpt je bij het vinden van de oorzaak van het probleem, en om te bepalen of je het probleem kunt oplossen of dat je moet bellen om ondersteuning.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Help.
  2. Op het scherm Help tik je op en tik op Probleemoplossing of Diagnostische hulpmiddelen voor het gebruiken van een wizard voor foutoplossing voor het controleren van de standaard hardwarefuncties.
  3. Je kunt ook tikken op Software-updates om te controleren op nieuwe software-updates indien deze beschikbaar zijn.Software-updates kunnen herstelde fouten en functieverbeteringen bevatten.