HTC Desire 650‎

< < Menu

De software van je telefoon bijwerken

Je HTC Desire 650 kan controleren en je vervolgens waarschuwen als er een nieuwe update is.

Je kunt updates downloaden voor een aantal HTC-apps en functies, zoals HTC Sense Home, vanaf Google Play. Zie App-updates installeren vanaf Google Play voor details.

De versie van de systeemsoftware controleren

Voorafgaand aan het installeren van een systeemsoftware-update, kun je eerst controleren welke Android-versie je hebt op je telefoon.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Info.
  2. Zie Software-informatie.

Automatische updates inschakelen

Je kunt er voor kiezen om software-updates automatisch te downloaden en installeren voor HTC of voor apps van de mobiele aanbieder.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Info > Software updates.
  3. Om op gegevensgebruik te besparen, kun je kiezen om alleen via Wi‍-Fi bij te werken.
  4. Kies of je automatisch systeemupdates, app-updates of beide wilt downloaden.

App-updates worden automatisch geïnstalleerd. Je moet wel bevestigen wanneer je updates voor systeemsoftware wilt installeren.

Een software-update installeren

Als de HTC Desire 650 is verbonden met internet en er is een nieuwe software-update beschikbaar, verschijnt het update-pictogram op de statusbalk.
  1. Schuif het paneel Meldingen open en tik vervolgens op de systeemupdatemelding.
  2. Als je de update niet wilt downloaden met je gegevensverbinding, selecteer je Alleen bijwerken over Wi-Fi.
  3. Tik op Downloaden.
  4. Selecteer na afloop van het downloaden Nu installeren en tik op OK.

Na het bijwerken herstart de HTC Desire 650.

Een update voor een applicatie installeren.

Wanneer internetverbinding actief is en er is een update beschikbaar voor je HTC-apps of apps van je mobiele aanbieder, wordt het pictogram voor updatemelding weergegeven in de statusbalk.
  1. Schuif het paneel Meldingen open en tik vervolgens op de updatemelding.

Het scherm Updates opent met de lijst van applicatie-updates die geïnstalleerd kan worden.

2. Tik op een item om de details te bekijken en tik op .
  3. Tik op Installeren als je klaar bent met het bekijken van de updates. Mogelijk verschijnt de vraag om de HTC Desire 650 te herstarten.

App-updates installeren vanaf Google Play

Sommige HTC-apps en apps van derden worden bijgewerkt met verbeteringen en foutoplossingen via Google Play. Je kunt apps handmatig bijwerken of je telefoon instellen om de app-updates automatisch te downloaden en te installeren wanneer ze beschikbaar zijn.
  1. Tik in het beginscherm op en zoek naar en tik op Play Store.
  2. Tik op om het uitschuifmenu te openen.
  3. Tik op Mijn apps en games.

Je ziet een lijst van apps die op je telefoon zijn geïnstalleerd.

4. Tik onder Updates op een app.
  5. Tik op Updaten.
  6. Als je hierom wordt gevraagd, tik je op Accepteren.
Tip: Tik in Play Store op > Instellingen > Apps automatisch updaten om te kiezen hoe Google Play je apps moet updaten.

Handmatig controleren op updates

Opmerking: Schakel mobiele gegevens in of verbind HTC Desire 650 met een Wi‍-Fi-netwerk voordat je controleert op updates.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Info > Software updates. HTC Desire 650 controleert of updates beschikbaar zijn.