‎HTC Desire 19+‎‎

< < Menu

Software- en app-updates

Download en installeer software-updates voor de nieuwste prestatieverbeteringen, opgeloste fouten en beveiligingsverbeteringen. HTC Desire 19+‍ kan controleren en je informeren als er een nieuwe update beschikbaar is.

Sommige app-updates zijn beschikbaar bij HTC of je mobiele aanbieder, en je ontvangt meldingen op HTC Desire 19+‍ wanneer er nieuwe updates zijn. Of je kunt app-updates installeren van Google Play Store. Sommige HTC-apps die niet vooraf geladen zijn, kunnen ook worden gedownload van Google Play Store.

Opmerking:
De informatie in deze handleiding is wellicht niet het meest geactualiseerd indien er meer recente software- en app-updates beschikbaar zijn.

De versie van de systeemsoftware controleren

Voorafgaand aan het installeren van een systeemsoftware-update, kun je eerst controleren welke Android-versie je hebt op je HTC-apparaat.
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Systeem > Over de telefoon > Software-informatie.
  3. Controleer onder Android-versie.

Handmatig controleren op updates

Opmerking: Schakel mobiele gegevens in of verbind HTC Desire 19+‍ met een Wi‍-Fi-netwerk voordat je controleert op updates.
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Systeem > Over de telefoon > Software-updates.
  3. Tik op Nu controleren.