‎HTC Desire 19+‎‎

< < Menu

Resetten van HTC Desire 19+‍ (harde reset)

Als HTC Desire 19+‍ een hardnekkig probleem heeft dat niet kan worden opgelost, kun je een reset naar fabrieksinstellingen uitvoeren (ook wel een harde reset of hoofdreset genoemd). Met een reset naar fabrieksinstellingen wordt HTC Desire 19+‍ teruggezet naar de aanvankelijke status—de status voordat je het voor de eerste keer hebt ingeschakeld.
Belangrijk: Apps die je hebt gedownload en geïnstalleerd, je accounts, je bestanden, alsook systeem- en app-gegevens en instellingen, worden verwijderd. Maak een back-up van alle gegevens en bestanden die je wilt bewaren voordat je de fabrieksinstellingen terugzet.
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen > Systeem > Resetopties.
  2. Tik op Verwijder alle gegevens (fabrieksreset).

Om te vermijden dat media en andere gegevens van je geheugenkaart worden verwijderd, moet je ervoor zorgen dat je de optie SD-kaart wissen niet selecteert.

3. Tik op Telefoon resetten.
  4. Tik op Alles wissen.
Opmerking: Met een reset naar fabrieksinstellingen worden wellicht niet alle gegevens, inclusief persoonlijke informatie, permanent gewist.