‎HTC Desire 19+‎‎

< < Menu

De telefoon voor het eerst instellen

Als je voor de eerste keer je HTC-telefoon inschakelt, of nadat je een fabrieksreset hebt gedaan, dien je dit in te stellen.
Belangrijk: Als je gegevens van een vorige telefoon hebt die je moet kopiëren naar HTC Desire 19+‍, maak je eerst een back-up van de gegevens van de vorige telefoon. Of gebruik het HTC-hulpprogramma voor overzetten voor het overdragen van inhoud van je vorige telefoon nadat je klaar bent met configureren van HTC Desire 19+‍. Zie voor details Manieren om inhoud op te halen van je vorige telefoon.
  1. Als moet navigeren met gesproken feedback, schakel je TalkBack in door het eerste scherm met twee vingers ingedrukt te houden totdat je een bericht en vervolgens een pieptoon hoort.

Of als je TalkBack per ongeluk hebt ingeschakeld, volg je de handleiding op het scherm om het uit te schakelen.

2. Kies de systeemtaal die je wilt gebruiken, lees en ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden, kies je internetverbinding en meld je aan bij je Google-account.
  3. In het scherm waarin je wordt gevraagd vanuit welk apparaat te herstellen, voer je een van de volgende acties uit.
    • Als je een back-up hebt gemaakt van je oude telefoon met je Google-account, tik je op de naam van de telefoon. Kies de gewenste items van je oude telefoon en tik vervolgens op Herstellen.
    • Als je fris wilt starten, tik je op Niet herstellen.
  4. Zorg er op het scherm Google-services voor dat de optie Back-up maken naar Google Drive is ingeschakeld voor het inschakelen van Automatische back-up. Het is ook aanbevolen om opties onder Locatie en Apparaatonderhoud ingeschakeld te hebben.
  5. Configureer apparaatbeveiliging voor je telefoon, of sla dit over en doe het later in Instellingen. Zie voor details Manieren voor het vergrendelen en ontgrendelen van HTC Desire 19+‍.
  6. Meld je aan op je HTC Account om dezelfde aanmeldingsgegevens voor HTC-services als Thema's te gebruiken.
  7. Volg de resterende instructies voor het afronden van de configuratie van je telefoon.
Opmerking: Een paar opties die verbinding met internet moeten maken zoals op locaties gebaseerde diensten en automatisch synchroniseren van je online-accounts kunnen extra kosten opleveren. Schakel deze instellingen uit onder Instellingen om kosten voor binnenkomende gegevens te vermijden. Zie De locatie-instelling in- of uitschakelen voor meer informatie.