‎HTC Desire 19+‎‎

< < Menu

Aan de slag met de camera

Maak foto's, video's en selfies met gebruik van de camera.
  • Tik in het beginscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.
  • Je kunt ook tweemaal drukken op AAN/UIT om de camera te starten.
    Tip: Zorg ervoor dat Camera snel starten is ingeschakeld in Instellingen > Scherm en vegen > Geavanceerd.
Je ziet de modus Foto, wat de standaard opnamemodus is.
Pictogram of knop Functie
Open het menu Camera-instellingen.
Schakel ultrabrede hoek in of uit.
Schakelen tussen de camera voor en hoofdcamera.
Een foto maken.
De laatst genomen foto of video bekijken.

De flitser van de camera in- of uitschakelen.

Tik op het flitspictogram , en kies vervolgens een flitsinstelling.

Wanneer je naar de frontcamera hebt geschakeld kun je ook op het flitspictogram tikken om de flitser in of uit te schakelen.

Een vastlegmodus kiezen

Wisselen naar een vastlegmodus om foto's of video's te maken.
  1. Tik in het beginscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.
  2. Tik op de vastlegmodus die je wilt gebruiken.

Je kunt ook naar links of rechts vegen in staande stand, of omhoog of omlaag vegen in liggende stand om te schakelen tussen vastlegmodi.

Pictogram Modus
    Professionele modus
    Videomodus
    Fotomodus
    Bokeh-modus
    AR-stickermodus

Zoomen

Voorafgaand aan het maken van een foto of video, veeg je twee vingers uit elkaar op het Viewfinder-scherm om in te zoomen, of uit elkaar om uit te zoomen. Je kunt ook vrijelijk in- en uitzoomen tijdens opnemen.