‎HTC Desire 19+‎‎

< < Menu

Andere manieren om contacten en andere inhoud op te halen

Er bestaan verschillende manieren waarop je individueel contacten en andere inhoud kunt toevoegen aan HTC Desire 19+‍.
Bron van inhoud Overdragen
Google-account Google-contacten worden naar de HTC Desire 19+‍ geïmporteerd nadat je je bij je Google-account hebt aangemeld. Je kunt ook rechtstreeks nieuwe Google-contacten toevoegen vanuit je HTC Desire 19+‍.
Accounts voor sociale netwerken Meld je aan bij je favoriete sociale netwerken om daar contactgegevens mee te synchroniseren.
Microsoft Exchange ActiveSync De HTC Desire 19+‍ synchroniseert de contacten van je werk van de Microsoft Exchange ActiveSync Server op je werkplek.
Outlook.com-account Synchroniseer persoonlijke contacten vanuit je Microsoft Outlook.com-account.
Telefooncontacten Je kunt lokaal contacten maken op de HTC Desire 19+‍ als je ze liever niet in je online-accounts opslaat.
nano SIM-kaart Kopieer al je nano SIM-contacten naar de HTC Desire 19+‍.